Jsme na světě už přesně měsíc!!!

01.06.2011 14:52

 

 

Omlouvám se, že nepíšu denně, ale s freťaty je strašně moc práce. Takže jen krátce co je nového, rozepíšu se někdy... příště... snad :-))

- Prckové baští jako otesánci. dostávají jíst 4x denně a ještě se kojí u maminky. Ráno dostávají hovězí masíčko s kaší z ovesných vloček a trochou Baby Flocken (takové masové vločky pro koťata, mají hodně vitamínů). Odpoledne kotěcí kapsičky a fretčí granulky s jogurtem do pelíšku, večer kuřecí maso s rýžovou kaší a Baby Flocken a v noci ještě pak do pelíšku namočené fretčí granulky, aby si na ně pomalu zvykali. Každý už dostává svůj talířek, aby se nekousali do nožiček apod.

- Krásně chodí na záchůdek, akorát teda pokud ho nevyměním tak po 4-5 hodinách, nastává tu situace hraničící s ekologickou katastrofou :-))

- Matka příroda sice velí "vyčuchej, kam chodí kakat ostatní, zacouvej tam a vyprázdni se", ale evidentně už pak další instrukce nenásledují. Takže někteří jedinci si po náročném výkonu klidně na tom samém místě lehnou a usnou.

- Očička se jim začínají rozlepovat jen hooodně pomalinku, zatím mají tak půl milinetrovou štěrbinku, přes kterou určitě ještě nic nevidí. A albínci jsou tedy definitivně opravdoví, červenoocí albínci.

- Něolikrát denně se strhne bitka, kdy kousají a rdousí všechno živé kolem

- Nevím, jak je to možné, ale holčičky - všechny - jsou tak nějak čistotnější než kluci :-)). Nemají celé bříško od jídla, nemají špinavé vousky atd. Po jídle ty nejhoší šmudlíky otírám navlhčeným vatovým tampónkem, a jsou to pořád ti samí :-)

Takhle teď baštíme, zezačátku pod dohledem, pak máma většinou musí pryč, protože by nás stěhovala někam do prádla

 

Máma vyvalená na zádech, miminka taky...