Who is who?

08.06.2011 22:52

 

Tak tady je máte... Fotky nic moc, prckové jsou ve skutečnosti samozřejmě MNOHEM roztomilejší :-)), fotila jsem po jídle, tak už byli trochu unavení. Možná to zkusím ještě někdy zopakovat, až budou mít lepší náladu. Bílé holčičky od sebe nepoznáme. Tchořovité ano, jedna má tmavší "brejličky" a druhá je taková do stříbrna, šedivější. Bílý kluk je jen jeden a tři tchoříkovití kluci mají každý jiné zbarvení u drápků předních tlapek. Někteří mají bílou náprsenku, větší či menší, ale to tady vidět není.

Tchoříková holčička s tmavýma brejličkama - říkáme jí Fiona, ta se nejvíc líbí dceři, rozmazluje jí :-)).

Tchoříková holčička - ta je taková nejvíc "holčičkovatá", dává si pozor, aby byla vždycky blízko mámy a nevrhá se do všech bitek. Taky je většinou nejmíň špinavá :-))

Jedna albínka - to jsou takové zvědavky, něžné holčičky, ale správné "drbny", u všeho musí být, všechno vyzkoušet. Ty drobky u očí jsem jí utřela až po focení :-))

Druhá albínka - viz její sestřička, tyhle dvě od sebe nepoznáme. Tady pózuje jako správná modelka...

Tchořík s tmavýma tlapičkama - správný kluk, rád bojuje, s plyšovým tygříkem, s rolí toaleťáku a podobnými zákeřnými nepřáteli. Pak vyčerpaně usíná u nás v náruči.

Tchořík s polobílýma tlapkama - předchozí byl za osmnáct a tenhle bez dvou za dvacet :-)) Rád se s bráškou pere, taky s kýmkoli a čímkoli jiným a stejně tak rád se pak přitulí.

Tchořík s nejvíc bílýma tlapkama - tady má naježený ocásek, chtěla jsem po něm, aby tři vteřiny poseděl, což se mu teda nelíbilo. Náš průzkumník, první odvážně objevuje nová území, třeba prostor za klecí.

Albínek - mazlík a kliďas, takový náš medvídek, největší oblíbenec Kubíčka. Říkáme mu Ferda. Při focení už skoro usínal.